PERSONALISEREN

Het is mogelijk om sommige producten te laten personaliseren. Dit maakt bijvoorbeeld een te geven cadeau (het woord zegt het al) nóg persoonlijker!

Stoffen producten worden gepersonaliseerd met 'flex'folie wat op de stof wordt aangebracht met een professionele transferpers en kan gewoon gewassen worden op 40 graden in de wasmachine (gebruik liever geen wasverzachter bij bedrukte producten, dit gaat ten koste van de hechting!)

Bedrukte artikelen mogen niet in de droogtrommel, maar dat wordt sowieso voor al onze handgemaakte producten afgeraden.

Niet stoffen producten, zoals bijvoorbeeld de koffertjes worden bedrukt met (matte) vinyl.

Wij maken voor beide soorten bedrukking uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit folie.

 

Om keuzestress te voorkomen is het aantal te kiezen lettertypes beperkt gehouden (zie keuzemenu's bij het betreffende product) maar omdat alles in eigen atelier bedrukt wordt is er in overleg veel mogelijk.

Heb je een speciaal verzoek of twijfel je over een lettertype, neem dan even contact op via info@ma-ciel.nl

 

En dan nog graag even je aandacht voor het volgende:

Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas NIET geruild of geretourneerd worden! Twijfel je over een lettertype en/of hoe de naam eruit komt te zien, neem dan VOORDAT je bestelt even contact op via boven genoemd e-mailadres.

© 2010 - 2021 Ma-Ciel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tussen 24 juli en 31 augustus worden er in verband met vakantie GEEN bestellingen verstuurd! Plaats je in deze periode een bestelling, dan wordt deze vanaf 1 september verwerkt. (Dit geldt ook voor orders die op 23 juli NA 14:00 uur geplaatst worden). Als dank voor je geduld mag je in de vakantieperiode gebruik maken van kortingscode ZOMER21 voor 10% korting èn ontvang je bij bestellingen boven €10 (excl. verzendkosten) ook nog een leuke verrassing :)