VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De meeste artikelen in deze webshop zijn van ons eigen label MA-CIEL, zijn handgemaakt en moeten op het moment van bestellen vaak nog gemaakt worden. De levertijd hiervan ligt dan ook tussen 2 - 5 werkdagen. De producten van andere merken worden binnen 2 werkdagen verstuurd, mits de bestelling niet ook een handgemaakt product bevat. Op het moment van verzending zijn wij beiden afhankelijk van PostNL, ik kan daarom nooit met 100% zekerheid garanderen dat je bestelling binnen een dag bezorgd wordt.

Ik heb een spoedbestelling, wat nu?

Neem in dit geval even contact met me op via info@ma-ciel.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of plaats een bericht in het opmerkingenveld bij de bestelling. Vaak valt er wel iets te regelen.

Ik ben overdag niet thuis, kan mijn bestelling elders bezorgd worden?

Kies bij verzending voor 'Afhalen bij een PostNL locatie'. Na bevestiging van je bestelling kies je de gewenste locatie.

Ik woon in de buurt, kan ik de bestelling op komen halen?

Jazeker kan dat! Plaats je bestelling, klik op 'bestelling afronden" en kies daarna voor de optie 'afhalen bij winkelier'. Er worden dan geen verzendkosten berekend. Je kunt vervolgens je aankoop online afrekenen en ontvangt nadat je bestelling voltooid is van mij een mail met het verzoek om aan te geven wanneer je de bestelling op wil komen halen.

Kan ik de producten in het echt zien voordat ik ze koop?

MA-CIEL heeft geen 'stenen' winkel, alleen een webshop. Ik huur echter wel kastruimte bij Kadoshop van de Plank in Someren. Daar kun je de producten zien, voelen  en als ze je bevallen uiteraard ook kopen...

Kan ik per telefoon, email of een DM via social media bestellen?

De voorkeur gaat uit naar bestellen via de webshop, omdat hier zowel het betaalsysteem als de facturen administratie aan gekoppeld is. Kom je er ècht niet uit, neem dan alsjeblieft contact op via info@ma-ciel.nl

Ik heb een bestelling geplaatst maar geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Kijk eerst even in je mailbox bij de spam. Is daar ook niets te zien dan heb je mogelijk een typefout gemaakt in je emailadres (dit komt vaak voor!) De bestelling is hier dan wel binnen gekomen. Bij twijfel kun je altijd even contact op nemen via info@ma-ciel.nl en ik zoek het voor je uit!

Ik ben aan het bestellen maar de verzendkosten zijn zo hoog

In principe wordt alles verzonden met track&trace zodat wij beiden de status van een pakketje kunnen zien. Dat is wel zo'n fijn gevoel toch? Voor brievenbuspakketjes is dit tarief €4,50 en voor pakketpost is dit €6,95. In enkele gevallen, bijv. bij een kaart wordt er gewoon een postzegel geplakt omdat de verzendkosten anders hoger worden dan het artikel. Past jouw aankoop door de brievenbus en betaal je die paar centen extra voor track&trace liever niet? Neem dan even contact op via info@ma-ciel.nl Bedenk wel dat onze mooie handgemaakte producten in een brievenbusdoosje beter beschermd zijn dan in een envelop en dat verzenden op jouw verzoek in een envelop en/of zonder track en trace ALTIJD voor eigen risico is!

Ik heb besteld maar wil eigenlijk nog iets toevoegen. Kan dat?

Dat kan alleen als je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen. Plaats een nieuwe bestelling voor het product of de producten die je toe wil voegen en kies bij verzending voor 'afhalen bij winkelier'. Er worden dan geen verzendkosten berekend. Beide bestellingen worden dan als één verzonden.

Mijn bestelling is een cadeau, kan het ingepakt worden?

Jazeker kan dat. Sowieso maken we van iedere bestelling een feestje, maar aan een cadeautje wordt extra aandacht besteed! Geef in het opmerkingenveld bij de bestelling aan voor welke gelegenheid het cadeau is en we maken er iets moois van :)

Kan ik een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen?

Ook dat is mogelijk! Voer tijdens het bestelproces eerst je eigen adres in en bij 'levering' de adresgegevens van de begunstigde. Uiteraard kan er een kaartje met persoonlijke boodschap toegevoegd worden. Deze kun je invullen in het opmerkingenveld. De factuur wordt altijd per email meegestuurd met de verzendbevestiging, je hoeft dus niet bang te zijn dat de ontvanger deze in zijn/haar pakketje vindt.

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem contact op via info@ma-ciel.nl

© 2010 - 2022 Ma-Ciel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel