14 oktober 2020

Sinterklaas in Corona tijd

Over een maand is het al weer zo ver... dan zal Sinterklaas met zijn Pieten ons kleine kikkerlandje weer bezoeken. Wellicht komt hij eerder, want aangezien hij met zijn gevolg uit 'oranje' gebied komt, moeten ze waarschijnlijk eerst nog een week in quarantaine ;)

Dit jaar zal het állerleukste kinderfeest er waarschijnlijk anders uit zien dan we gewend zijn. Zowel de landelijke intocht als de plaatselijke intochten en ook de huisbezoekjes worden misschien op een andere manier dan gebruikelijk ingevuld. Maar niets zo flexibel als kinderen dus ook op een andere manier kan er een prachtig feest van gemaakt worden.

Nu de herfst officieel zijn intrede heeft gedaan en menig kind al aan het afstrepen is op een aftelkalender vond ik het dan ook tijd worden voor enkele Sint artikelen in de webshop!

Ik heb daarom een aantal shirtjes ontworpen voor kleine 'hulp pietjes' (meerdere varianten worden z.s.m. toegevoegd). Deze kunnen uiteraard gepersonaliseerd worden. Zo wordt het voor de Sint ook wat makkelijker om alle kindjes te herkennen. Hij wordt tenslotte ook een dagje ouder...

    

Daarnaast zijn er ook handige jute zakjes aan het assortiment toegevoegd waar jouw kind al zijn of haar snoepgoed in kan bewaren wat in de schoen zat of rond gestrooid werd door Piet. Ook deze kunnen (indien gewenst) gepersonaliseerd worden en zijn er in 3 varianten met Sinterklaas thema: Sint, Piet of Amerigo

Heb je meer dan 1 kind dan kan er dus gevarieerd worden :)

 

Je shopt ze hier

 

Liefs, Maciël

 

Volg je MA-CIEL© al op social media?

     

© 2010 - 2020 Ma-Ciel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel