Binnenkort vind je hier:

PATRONEN & WERKBESCHRIJVINGEN

Vind je het leuk om zelf creatief bezig te zijn? Ik deel hier enkele van mijn ontwerpen* inclusief patroon en een uitgebreide werkbeschrijving mèt foto's . De meeste van deze 'Do It Yourself' projecten zijn vrij eenvoudig en dus ook voor een beginnend naaister goed te doen.

(*Het spreekt voor zich dat deze patronen enkel voor eigen gebruik zijn en het NIET toegestaan is om deze te gebruiken voor commerciële doeleinden! Ook het verspreiden van deze patronen via Pinterest of bijvoorbeeld Facebook groepen is NIET toegestaan. Bij misbruik zullen wij daarom ook juridische stappen ondernemen.)

 

© 2010 - 2021 Ma-Ciel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tussen 24 juli en 31 augustus worden er in verband met vakantie GEEN bestellingen verstuurd! Plaats je in deze periode een bestelling, dan wordt deze vanaf 1 september verwerkt. (Dit geldt ook voor orders die op 23 juli NA 14:00 uur geplaatst worden). Als dank voor je geduld mag je in de vakantieperiode gebruik maken van kortingscode ZOMER21 voor 10% korting èn ontvang je bij bestellingen boven €10 (excl. verzendkosten) ook nog een leuke verrassing :)