Het gezicht achter de webshop

 

Hi, dat ben ik... Maciël!

[spreek uit als "ma sjel"]

Geboren in in mijn favoriete maand (juni), getrouwd met Jeffrey en mama van Milan (2001), Finn (2003) en Raf (2006).

Uiteraard ook dochter van (hele lieve ouders) en grote zus van (maar liefst 3 broers en 2 zussen waarvan 1 zusje helaas niet ouder is geworden dan 9 maanden...) Daarnaast ook schoonzus van èn tante van een hele bende neefjes en nichtjes!! Een grote, gezellige familie dus.

Creatief, eigenzinnig, een tikkeltje ongeduldig, gevoelig, compassievol, een ècht familiemens en een huismus puur sang, dat ben ik ook... om er maar een paar op te noemen :)

Mijn gezin komt áltijd op de eerste plaats en verder ben ik dol op mooie stoffen, kleding, fijne tijdschriften, verse bloemen, planten in huis, Italië, lekker eten en gezellige etentjes, een goed glas rode wijn, smaakvolle tattoos, series bingewatchen op Netflix... Liefhebber van zomerse dagen: blote benen en slippers weer, daar maak je me blij mee!... Ook dol op echte winters met vorst en sneeuw. Herfst en regenachtig weer daarentegen, daar word ik niet vrolijk van!

   

Ik heb een grote liefde voor baby's en mijn passie ligt dan ook bij het ontwerpen en maken van producten voor baby's en peuters.

Jaren geleden begon ik hiermee, toen onze eigen kinderen nog klein waren en ik alles wat in de winkel te koop was eigenlijk te 'standaard' vond. En dus begon ik zelf van alles te maken: beddengoed, kussens, een knuffelkonijn (inmiddels de best-seller uit mijn collectie), slingers en meer.

Er ging eens wat mee als er in onze omgeving een baby geboren werd en zo volgden al snel (2009) de eerste bestellingen vanuit vrienden en kennissenkring. 

Sinds de geboorte van onze jongste (2006) was ik full-time thuisblijf mama omdat dat rust creeërde binnen ons gezin. Van huis uit werken toen de jongste bijna naar school ging leek me een prima optie - om toch weer iets te kunnen gaan doen voor mijzelf - en alsnog die zo gewenste rust binnen het gezin te behouden.

Op 1 maart 2010 schreef ik MA-CIEL Kids lifestyle in bij de Kamer van Koophandel , het 11-jarig jubileum is dus inmiddels een feit! Dat had ik in 2010 niet durven dromen!!

'Ik doe iedere dag datgene waar ik blij van word en ook na ruim 11 jaar doe ik nog steeds een dansje - bij wijze van - bij iedere bestelling die ik binnen zie komen!'

Ik wens je heel veel shop plezier... en heb je een vraag, stuur dan gerust even een mailtje of whatapp bericht!

Liefs, Maciël

                 ​   

    

 

'When you buy from a small business an actual person does A LITTLE HAPPY DANCE...'

 

 

 

© 2010 - 2021 Ma-Ciel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tussen 24 juli en 31 augustus worden er in verband met vakantie GEEN bestellingen verstuurd! Plaats je in deze periode een bestelling, dan wordt deze vanaf 1 september verwerkt. (Dit geldt ook voor orders die op 23 juli NA 14:00 uur geplaatst worden). Als dank voor je geduld mag je in de vakantieperiode gebruik maken van kortingscode ZOMER21 voor 10% korting èn ontvang je bij bestellingen boven €10 (excl. verzendkosten) ook nog een leuke verrassing :)