BETAALWIJZE

Betaling via Klarna.
Alle betalingen lopen in principe via het bedrijf Klarna®. Je kunt kiezen voor iDeal betaling, achteraf betalen of eenmalige machtiging. Ook betalen via creditcard behoort tot de mogelijkheden. 

Betaling via Paypal
Voor klanten buiten Nederland behoort ook Paypal tot de opties.

Contant 
Omdat Ma-Ciel een webshop is die vanuit huis gevoerd wordt en voorraadbeheer en facturatie gekoppeld is aan deze webshop, gaat de voorkeur uit naar bovengenoemde betaalwijzes. Woon je in de buurt en wil je om wat voor reden dan ook toch liever contant betalen dan kun je ervoor kiezen om jouw bestelling op te halen bij Kadoshop van de Plank in Someren. Stuur in dat geval een mail naar info@ma-ciel.nl met de producten van jouw keuze en ik zorg dat ze daar binnen enkele dagen voor je klaar liggen.

Wil je de bestelling in Asten afhalen, dan graag de betaling via iDeal of één van de andere opties voldoen.

 

 

© 2010 - 2021 Ma-Ciel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tussen 24 juli en 31 augustus worden er in verband met vakantie GEEN bestellingen verstuurd! Plaats je in deze periode een bestelling, dan wordt deze vanaf 1 september verwerkt. (Dit geldt ook voor orders die op 23 juli NA 14:00 uur geplaatst worden). Als dank voor je geduld mag je in de vakantieperiode gebruik maken van kortingscode ZOMER21 voor 10% korting èn ontvang je bij bestellingen boven €10 (excl. verzendkosten) ook nog een leuke verrassing :)