BETAALWIJZE

Betaling via Klarna.
Alle betalingen lopen in principe via het bedrijf Klarna®. Je kunt kiezen voor iDeal betaling, achteraf betalen of eenmalige machtiging. Ook betalen via creditcard behoort tot de mogelijkheden. 

Betaling via Paypal
Voor klanten buiten Nederland behoort ook Paypal tot de opties.

Contant 
Omdat Ma-Ciel een webshop is die vanuit huis gevoerd wordt en voorraadbeheer en facturatie gekoppeld is aan deze webshop, gaat de voorkeur uit naar bovengenoemde betaalwijzes. Woon je in de buurt en wil je om wat voor reden dan ook toch liever contant betalen dan kun je ervoor kiezen om jouw bestelling op te halen bij Kadoshop van de Plank in Someren. Stuur in dat geval een mail naar info@ma-ciel.nl met de producten van jouw keuze en ik zorg dat ze daar binnen enkele dagen voor je klaar liggen.

Wil je de bestelling in Asten afhalen, dan graag de betaling via iDeal of één van de andere opties voldoen.

 

 

© 2010 - 2021 Ma-Ciel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

tussen 25 oktober en 29 oktober worden er geen bestellingen gemaakt en verzonden i.v.m. een weekje herfstvakantie. Geen haast met je bestelling? Gebruik kortingscode HERFST21 voor 10% korting op alles en ontvang bovendien een leuk extraatje bij je bestelling! Vanaf maandag 1 november worden bestellingen weer gemaakt en verzonden, op volgorde van binnenkomst.